Putini realizeaza dar unul dintre cele mai necesare activitati din viata noastra este sa taiem diverse lucruri. Si de obicei, folosim in acest sens un cutit, o foarfeca sau un cutter. Pe unele le puterm purta cu noi, pe altele nu pentru ca sunt mari sau periculoase si ne putem accidenta si cel mai atenti trebuie sa fim in preajma copiilor pentru care orice obiect este o jucarie. Cum ar fi insa sa umblam cu o foarfeca in buzunar, in poseta ori in servieta?

Sunt insa ocupatii unde faptul de a taia este parte din meserie: cutii, hartie, plicuri, folii de plastic, pungi, ambalaje si te miri mai ce. Tot timpul trebuie sa taiem ceva in jurul nostru.

Este greu sa inovezi o activitate atat de primara exact pentru ca este utilizata de milioane de ori pe zi in toata lumea si practic, daca era ceva de inovat, ne vine un gand in minte, cineva ar fi facut-o deja. Si totusi… am fost extrem de surprins cand am intalnit Singurul cutter din lume care poate fi folosit cu un singur deget! Realmente am zis: wow! Asta e ceva incredibil! Un cutter care poate fi folosit cu un singur deget? Dar cum vine asta? Realmente nu imi puteam inchipui pana nu l-am vazut iar cand l-am vazut.. m-am intrebat dar cum de nu s-a gandit cineva mai devreme iar dupa ce mi l-am cumparat m-am gandit, cum de am putut sa traiesc fara el? E mic, este portabil, este durabil, are un design perfect pentru functia lui si este virtual imposibil sa te ranesti cu el. Incape in cel mai mic buzunar, pot sa il port cu mine fara sa fiu acuzat ca am o arma, este foarte usor si nu are parti mobile! Se simte excelent in mana, fin placut la atingere, este foarte bine finisat si elegant.  Dupa ce am inceput sa il folosesc, a devenit aproape o parte din mine pentru ca este conceput ca o extensie a noastra: se aseaza perfect pe deget ca si cum acolo a fost locul lui dintotdeauna. Nu intamplator Nimble este un produs medaliat si recunoscut la mai multe eveniment dedicate inovatiei! Einstein spunea: genialitate nu inseamna sa faci lucrurile complexe ci sa le simplifici! Nimble este cu adevarat un astfel de produs. Descopera-l si tu aici!

 

Material sustinut de Nimble, singurul cutter din lume care poate fi folosit cu un singur deget.