Toate produsele care fac parte din portofoliul nostru trec printr-o evaluare obiectiva, bazata pe indici de calcul bine definiti.

Inainte de a lansa pe piata produsele, le testam chiar noi, in asa fel incat sa ne asiguram de functionalitatea si de calitatea acestora.
0
Produse testate
0
Produse in portofoliu
0
Produse vandute zilnic

Valorile noastre

Ce spun cei care deja au ales sa isi simplifice viata cu produsele Vendera

La Vendera ma atrage idea produselor pe care le aduc. Chiar isi respecta mottoul “Simplify your life”. Am gasit mereu binevointa de a mi se raspunde la toate intrebarile.

Dragos Draghici, Bucuresti

Cautam de ceva timp o solutie pentru a steriliza diferitele aparaturi de prin casa, precum telecomenzile sau telefoanele, pe care cel mic le ia si le baga tot timpul in gura. Asa am dat peste acest site si am gasit sterilizatorul cu ioni. Sunt sigura ca am facut o alegere buna iar raportul pret calitate a fost unul foarte bun. Oamenii sunt foarte amabile. 🙂

Camelia Dinu, Timisoara

Am gasit de curand site-ul celor de la Vendera. M-a atras antifurtul modern, cel cum amprenta, pentru legat bicicletele. Comanda a sosit repede iar produsul este magnific. Am primit chiar si un cadou de la ei. Tin aproape pentru viitoarele produse pe care le vor aduce.

Dorian Tudose, Bucuresti